میکروپیگمنتیشن چیست؟

میکروپیگمنتیشن، تاتو و آرایش دائم صورت چیست؟

میکروپیگمنتیشن، تاتو و آرایش دائم صورت چیست؟

میکروپیگمنتیشن که بعنوان آرایش دائم شهرت دارد اما در واقع آرایش نیم دائم است، به فرآیند کاشت رنگدانه های زیست سازگار در عمق مشخصی از لایه پوست، با حداقل آسیب به بافت اطلاق می شود. این تکنیک علاوه بر کاربردهای زیبایی ، در حوزه پزشکی نیز کاربردهای وسیعی دارد. بر خلاف تتو که برای نقاشی کردن بر روی بدن استفاده می شود ، میکروپیگمنتیشن برای بازسازی طبیعی، متعادل سازی و جلوه بخشیدن به چهره استفاده می شود که در نتیجه زیبایی بیشتر چهره در طولانی مدت را به ارمغان می آورد.

– در میکروپیگمنتیشن رنگدانه ها با سوزن های بسیار ظریف به طور دائم در قسمت فوقانی لایه درم پوست قرار داده می شود که از این روش معمولاً جهت طراحی یا سایه زدن ابروها، پلک ها و یا لب ها و به منظور بهبود ظاهر و عدم صرف وقت برای آرایش روزانه استفاده می شود.

میکروپیگمنتیشن، تتو و آرایش دائم صورت چیست؟ عمق مناسب میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن، تاتو و آرایش دائم صورت چیست؟

 

چرا میکروپیگمنتیشن؟

 

– آراستگی ظاهر بدون نیاز به آرایش و تجدید آرایش

– هموار کردن ناهمواریهای جزئی

– افزایش زیبایی طبیعی فرد

– مناسب برای ورزشکاران، شناگران و دوستداران سونا و آبگرم

– مناسب برای افرادی که به مواد آرایشی حساسیت دارند

– روش میکروپیگمنتیشن برای افرادی که از عینک استفاده می کنند منساب است

– کمک به افراد مبتلا به آلوپسی ( کچلی)

– کمک به بیماران مبتلا به سرطان

– قابلیت های کاربری پیراپزشکی مانند رفع اسکارها، لک و پیس ، آلوپسی ، بازسازی هاله ی سینه

– استفاده از رنگ های طبیعی( که از مواد معدنی تهیه شده اند )

کارتریج های یکبار مصرف استریل و بهداشتی

– رنگدانه های میکروپیگمنتیشن تایید شده است

– دستگاه های مدرن

– آرایش دائم فردی

– تکنیک های منحصر به فرد برای لب ها، پلک ها و ابروها

– درمان و ترمیم رنگ و شکل اسکارها

 

تفاوت های میکروپیگمنتیشن با تتو :

میکروپیگمنتیشن، تتو و آرایش دائم صورت چیست؟ مقایسه عمق تتو و میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن، تاتو و آرایش دائم صورت چیست؟

 

– در تتو بافت فصلی پوست از بین رفته و رنگدانه های آن رنگ پذیری خود را از دست می دهند اما در میکروپیگمنتیشن به پوست هیچ گونه آسیبی نمی رسد و بدلیل سطحی بودن کار و طبیعی بودن رنگها پس از پاک شدن، رنگ پوست به حالت اولیه برمیگردد.

– در تتو رنگها شیمیایی و ماندگار هستند و هیچگاه پاک نمی شوند اما در میکروپیگمنتیشن رنگها ناپایدارند و پس از گذشت چند سال خود بخود پاک شده و جذب پوست می شدند.

– در آرایش دائم به روش تتو در ناحیه ابرو و چشم به پیاز موهای ابرو و مژه آسیب رسیده و از بین می رود و بدلیل پایداری رنگها تغییر مدل و رنگ آنها امکان پذیر نمی باشد اما در میکروپیگمنتیشن بدلیل معدنی بودن رنگها پیاز مو تقویت شده و منجر به پر پشت شدن ابروها می شود و بدلیل ناپایداری رنگ هاپس از گذشت ۱۲ تا ۱۸ ماه کاملا از بین رفته و می توان مدل و رنگ ابروها را تغییر داد.

– امروزه تتوکارهای قدیمی کار میکروپیگمنتیشن را با همان دستگاههای تتوی قدیمی انجام می دهند و هاشور می زنند و با همان رنگهای شیمیایی به کار خود ادامه می دهند که اینکار مشکلات مختص به خود را دارد، اما در شیوه نوین آرایش دائم به روش میکروپیگمنتیشن بدون آسیب رسانی به بافت اصلی پوست و حفظ سلامت و بهداشت آن می توان ظرافت و زیبایی جدیدی را به شخص هدیه کرد.

– در تتو علیرغم وجود درد و خونریزی فراوان در حین کار، عمق نفوذ سوزن به زیر پوست دقیقاً یکسان نبوده و غالباً برای وارد کردن رنگ به لایه های زیرین پوست از سوزن های غیر استاندارد یا رنگ های غیر استریل و در برخی موارد آسیب رسان و عارضه زا استفاده می شود و همچنین بعلت غیر قابل استریل کردن این تجهیزات امکان انتقال بیماری های واگیردار از خون همانند هپاتیت، زگیل و حتی ویروس HIV بسیار زیاد است و نتیجه کار نیز دائمی نبوده و بسیاری از اشخاصی که قبلاً تتو انجام داده اند بعلت تغییر رنگ تدریجی این تتوها یا ایجاد عوارض پوستی از انجام آن پشیمان می شوند در حالیکه در روش میکروپیگمنتیشن با دستگاه های استانداردی که ایمن بودن آن توسط مراجع ذی صلاح تایید شده است، با استفاده از رنگدانه های طبیعی سازگار با بدن انسان و محیط زیست ( با منشأ معدنی) و بکار بردن سوزن های استریل بخصوص که در یک کارتریج تعبیه شده اند و تنظیم دقیق و متناسب عمق نفوذ سوزن توسط دستگاه و با حداقل درد یا خونریزی و حداقل آسیب به لایه های پوست کار انجام می شود . در نتیجه خطر انتقال بیماری ها فوق الذکر نیز به دلیل استریل بودن و استفاده از کارتریج مخصوصی که امکان برگشت خون ، لنف و مایع میان بافتی به دستگاه را مسدود کرده است کاملاً از بین می رود.

– نحوه عملکرد میکروپیگمنتیشن با سوراخ کردن لایه بالایی پوست ( اپیدرم ) توسط سوزن های دستگاه و ورود به لایه دوم پوست ( درم) است و رنگدانه ها دقیقاً در این لایه جای داده می شوند. اگر این جاگذاری سطحی تر بوده و در لایه ی اپیدرم صورت گیرد، دوامی نداشته و با تجدید حیات سریع سلول های این لایه (ظرف مدت ۴ تا ۶ هفته) رنگ از بین می رود و اگر چنانچه جاگذاری رنگ بیش از حد عمیق بوده و در لایه زیر پوست (هایپودرم) جای داده شود رنگدانه ها در اثر خونریزی ناشی از عمق زیاد نفوذ سوزن جابجا شده و شسته می شوند. بنابراین تعیین عمق دقیق نفوذ و جای دهی رنگدانه ها نقش اساسی را در موفقیت کار میکروپیگمنتیشن ایفا می کند و تنها تکنسین ها و کاربرانی که به خوبی از آناتومی و وضعیت متفاوت پوست نواحی مختلف بدن آگاهی داشته باشند می توانند نتایج خوبی ارائه دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *