معرفی و بررسی مزیت‌های سوزن کارتریجی

معرفی سوزن کارتریجی و بررسی آن + ویدیو آموزشی

 

اگر تتوآرتیست تازه کار هستید و یا قصد دارید تتو جدید بزنید، توصیه ما به شما این است که این مقاله و ویدیو آموزشی درمورد سوزنهای کارتریجی را مشاهده کنید. برای مشاهده ویدیو آموزشی کافی است ف.ی.ل ش.ک.ن خود را روشن کنید.

 

 

 

در نگاه اول با مقایسه بسته بندی سوزن معمولی و سوزن کارتریجی به این نتیجه می‌رسیم که هردوی آنها استریل شده با گاز استریل و بسته بندی شده هستند و تا زمانی که بسته بندی آنها باز نشده باشد، استریل و قابل استفاده باقی خواند ماند. در پشت بسته بندی سوزن‌ها نیز اطلاعاتی از قبیل تاریخ انقضا و نوع سوزن به چشم می‌خورد.

 

 

با توجه به شکل ظاهری هر دو نوع سوزن مشاهده می‌کنیم که در سوزن های کارتریجی سوزن و سرپلاک یک جا و درون یک بسته یندی قرار گرفته است اما در سوزن‌های معمولی، سوزن از سرپلاک جداست. ممکن است سوزن‌های معمولی برای کسانی که اطلاعی از نحوه استفاده سوزن‌ها ندارند ترسناک به نظر برسد، چرا که طول آن‌ها بسیار بلند تر از سوزن های کارتریجی است و دیدن این سوزن‌ها می‌تواند باعث ایجاد استرس در مشتری شود. باید دقت داشت که میزان فرو رفتن هر دو سوزن و طبعا میزان درد ناشی از آن هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد.

 

در سوزن‌های کارتریجی سوزن به راحتی دیده نمی‌شود پس استرس کمتری به همراه دارد.

 

 

معرفی اجزای داخلی سوزن کارتریجی

اگر یک سوزن کارتریجی را در مرحله اول از هم جدا کنیم، دو بخش جداگانه دیده می‌شود. بدنه کارتریج و سوزن. اگر اجزا را به صورت دقیق و جزیی از هم جدا کنیم به قسمت های کوچک تری خواهیم رسید. بخش اول needle cap یا سرپوش سوزن نام دارد که محتویات داخل کارتریج را به بدنه متصل کرده است.

بخش بعدی memberan یا غشا لاستیکی سیلیکونی است که خاصیت کشسانی دارد و هنگامی که سوزن به جلو حرکت می‌کند باعث می‌شود که سوزن سرجای خود بازگردد.

بخش سوم شامل سه بخش داخلی needle, needle bar, shaft است که تفاوت آن با سوزن های معمولی در اندازه needle bar است.

بخش چهارم body  یا بدنه کارتریج است که دوبخش دارد. بخش بیرونی نگهدارنده سرپلاک است و بخش درونی که در گریپ چفت می‌شود.

 

تفاوت سوزن کارتریجی با سوزن معمولی

اولین تفاوت سوزن‌های کارتریجی با سوزن های معمولی در این است که سوزن های کارتریجی از بهداشت بیشتری برخوردار هستند. یکی از دلایل آن وجود ممبران است که از برگشت جوهر اضافه از سوزن و سرپلاک به داخل گریپ برگردد. این موضوع باعث تمیز ماندن داخل گریپ و بی نیازی از ضدعفونی کردن آن می‌شود. همچنین سرعت کار بالاتر می‌رود.

مزیت بعدی سوزن های کارتریجی تعویض راحت کارتریج است. به دلیل وجود شیارهای روی بدنه کارتریج، سوزن به راحتی بر روی گریپ نصب و تعویض می‌شود.

مزیت بعدی این نوع سوزن‌ها تنظیم بسیار ساده آنهاست. شما به راحتی با چرخاندن گریپ می‌توانید نوک سوزن را تنظیم کنید. این کار در سوزت‌های معمولی ۵ دقیقه زمان می‌برد اما همین عمل در سوزن‌های کارتریجی تنها ۳۰ ثانیه طول می‌کشد!

یکی دیگر از مزیت های سوزن‌های کارتریجی این است که سوزن و سرپلاک یکجا هستند و نیازی نیست سرپلاک مناسب را با سوزن هماهنگ کنید. همچنین به دلیل وجود needle cap و ساختار سرپلاک نیازی به کش و واشر نیست و کار ما ساده تر خواهد بود.

اگر تازه کار هستید لازم است بدانید؛ در هنگام تتو پیش می آید که نیاز پیدا کنید سوزن خود را تعویض کنید.

در سوزن های معمولی تعویض سوزن از انتها انجام می‌شود و در حین تعویض، احتمال برخورد نوک سوزن با فضای داخل گریپ بالا می‌رود و نیاز به ضدعفونی کردن داخل گریپ پیدا می‌شود.

همچنین ممکن است در حین تعویض سوزن، نوک آن به علت برخورد با بدنه داخلی گریپ کج شود و ضمن آسیب زدن به پوست مشتری، موجب ایجاد تاثیر منفی بر نتیجه تتو خواهد شد.

 

 

نتیجه

اگر به تازگی وارد دنیای تتو شده اید بهتر است از همین ابتدا با سوزن های کارتریجی کار خود را شروع کنید. اگر تتوآرتیست هستید و تا به حال از سوزن‌های معمولی استفاده می‌کرده اید هم بهتر است از این به بعد هنر خود را با سوزن های کارتریجی ادامه دهید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *